Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hervatten trainingen en Corona maatregelen

Hervatten trainingen en Corona maatregelen

24 februari 2021 18:15


Geacht FC Oda lid en of vrijwilliger,

Nu de trainingen weer hervat zijn merken wij dat er onduidelijkheid is over te volgen protocollen m.b.t. corona. Hieronder zullen we de belangrijkste punten nog eens opnoemen.

In het algemeen volgen wij de regels van de overheid, RIVM en NOC-NSF.  Dit betekent voor de trainingen bij FC Oda het volgende:

  1. gebruikte materialen dienen schoongemaakt te worden na gebruik door de teams en in of op  de daarvoor bestemde middelen opgeslagen worden. Ga dus geen ballen uit karren halen! DIt dient dan namelijk weer allemaal herverdeeld te worden.
  2. er een corona coordinator aanwezig is. Deze helpt jullie bij de uitgifte van de materialen zodat er nooit teveel mensen in het ballenhok zijn. Mocht deze er niet zijn zijn de aanwezige leiders en trainers verantwoordelijk voor het naleven van de regels. 
  3. kleedkamers dicht zijn
  4. er maar 1 trainer/leider per team aanwezig mag zijn per team per training
  5. na het sporten direct het sportpark verlaten met een maximum van twee tegelijk en met in achtneming van de 1.5 meter afstand.
  6. trainingstijden en data aangepast zijn vanwege de avondklok om ieder team de mogelijkheid te geven om door de weeks te komen trainen.
  7. bezoekers zijn NIET toegestaan. Personen die niet aan een training deelnemen maar op het sportpark willen voetballen gelden ook als bezoekers!

laten we ons aan de regels houden zodat we met zijn allen kunnen blijven sporten

Hieronder een plaatje dat de algemene regels weergeeft en een link naar het protocol van NOC-NSF

Beeldsamenvatting_2_feb.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!