Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update Seniorentoernooi en aansluitend BBQ

Update Seniorentoernooi en aansluitend BBQ

20 juni 2021 20:30


Beste senioren, veteranen en trainers/leiders van FC Oda,

Afgelopen seizoen hebben wij elkaar helaas weinig kunnen ontmoeten bij FC Oda. Dat vinden wij als bestuur enorm jammer. Een club draait namelijk om saamhorigheid en gezelligheid.

Het seizoen begon nog veelbelovend met enkele wedstrijden, maar al snel bleek dat dit niet meer kon vanwege het aantal besmettingen en ook de trainingen werden tijdelijk stilgelegd. Langzaam aan keren wij de laatste weken weer terug naar “meer mogen” en het lijkt er op dat binnenkort de volgende versoepeling ons nog meer vrijheden geeft. Daar zijn wij enorm blij mee.

Beste senioren en veteranen: wij hebben jullie de afgelopen maand gevraagd hoe jullie dit seizoen met de contributie willen omgaan gezien het feit dat jullie weinig hebben kunnen trainen en spelen. Door jullie is aangegeven dat jullie geen (gedeeltelijke) teruggave van de contributie hoeven. Dat waarderen wij als Bestuur van FC Oda enorm.

Beste trainers en leiders van onze jeugdelftallen: ondanks alle risico’s en beperkingen hebben jullie de moed erin gehouden én de trainingen en interne wedstrijden verzorgd tijdens de lockdown. Ook daarvoor onze dank!

Om toch met elkaar dit gekke seizoen af te kunnen sluiten organiseert FC Oda een intern toernooitje voor de senioren op 10 juli a.s. Aanvang van het toernooi is om 18.00 (Omkleden kan gewoon). De BBQ start om 20.00. De tap is al eerder open. 

Vanwege jullie grote gebaar en inzet voor de jeugd willen wij natuurlijk als Bestuur ook wat terug doen voor jullie en wel in de vorm van een toernooi met aansluitend een BBQ, die aangeboden wordt door FC Oda. En natuurlijk spreken wij elkaar dan onder het genot een biertje.

Gezellig samen het seizoen afsluiten. Wij kijken ernaar uit!! En natuurlijk zullen wij zeker ook enkele vaten bier schenken die avond als dank voor jullie gebaar en inzet

Meld je dus snel aan voor toernooi en BBQ (ivm bestellen BBQ a.u.b. doorgeven voor zondag 4 juli).

Dit kan via het mail adres jhpmhendrickx@home.nl

Meer informatie over het toernooi volgt binnenkort. 

Als er vragen zijn dan horen wij deze graag en we zien jullie graag de 10e juli!

Het Bestuur

 

Sander Hofs
Bestuurslid FC ODA

06-12435330

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!