Datum

15 augustus 2020 18:00

Accommodatie

Onbekend

FC Oda 1 heeft afgelopen Zaterdag weer haar 1e wedstrijd sinds de Corona maatregelen gespeeld. Op deze warme zomeravond had trainer René Pouwels een selectie van spelers opgeroepen die al meerdere keten getraind hadden. Tegenstander was 4e klasser Reuver. De eerste helft was vooral rommelig aan beide zijden. Na de rust werd er vooral door Fc Oda het balletje goed rond getikt.

Dat resulteerde in een 4-1 overwinning. Een heel nuttige wedstrijd vond trainer Pouwels.

Saillant detail was dat grensrechter Opa Jan Bergman  samen met zijn kleinzoon Bart Stappers deel uitmaakte van deze wedstrijd .

A.s Zaterdag 22 -8 speelt Fc Oda een uitwedstrijd tegen Ospel .