D.M. (Damyan) Duindam

Accommodatie

Onbekend

De competitie start  is goed en succesvol verlopen voor het team van trainer René  Pouwels.
Alhoewel het begin anders deed vermoeden.De eerste kans was voor Bryan Janga maar de bal ging over het lege doel.In de renound was de snelle spits van Roerdalen de onoplettende achterhoede te snel af .  0-1.  Een paar minuten later stelde Sven Schellekens met een snoeiharde kopbal orde op zaken 1-1.  Na de rust een sterker Oda met veel doel kansen die werden tenietgedaan door uitstekend keepers werk van Roerdalen.  Een toegekende strafschop voor Oda moest het keerpunt worden maar ook deze bal van Robin v Hout  belandde in de armen van de keeper. Toch bleven de 3 punten op Boshoven, in de laatste minuut was het Sep Smeets die het laatste zetje gaf en de bal en tegenstander over de doellijn werkte !   2-1       Toch nog een terechte overwinning  !!