Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Balletje op RJ Barends

Balletje op RJ Barends

Het “balletje op”is een maandelijks terugkerend item op de website van FC Oda, in deze rubriek willen we mensen die FC Oda een warm hart toedragen kennis laten maken met de personen achter de club. De bedoeling is dat degene die geïnterviewd wordt, daarna “het balletje”op iemand anders speelt. De geïnterviewde wordt dus interviewer, zo willen we 1x per maand iemand van de club in de schijnwerpers zetten, uiteraard hoort daar een mooie foto van de persoon bij.

Deze editie van” het balletje op” laten we onze trainer van de JO15-1 Robert-Jan Barents aan het woord.

image0.jpeg

Hoe ben je bij FC Oda terecht gekomen?

Ik ben Robert-jan Barents, 44 jaar en getrouwd met Simone! Samen hebben wij 2 kinderen, Sem en Rik!

Een jaar of 17 geleden ben ik van Sv Laar naar FC ODA gekomen! om hier na een lange blessure weer lekker te gaan voetballen . Het toenmalige 5de bestond uit een echt vrienden team! Een heel gezellig team waar we leuke jaarlijkse uitjes hadden! Maar als er op zondag gevoetbald werd dan gingen we altijd vol voor de winst! Maar na 90 min was de 3de helft ook altijd gezellig!

En toen mijn zoon Rik 5 jaar werd, is hij begonnen met voetballen in de mini F! en daar ben ik toen gaan helpen als trainer/leider.

Waar kennen we je van bij FC Oda?

Sinds mijn zoon is gaan voetballen ben ik ieder jaar met hem mee gegaan als trainer van zijn team! Ook ben ik een aantal jaren coördinator geweest van de jeugd! Ook heb ik in de organisatie gezeten van de Engelandreis ! wat natuurlijk een fantastische ervaring was!

Momenteel ben ik trainer van de jo15-1 waar mijn zoon Rik in speelt.

Wat vind je van FC Oda?

Ik vind oda echt een gezellige club! Ik kom er graag en voel mij er thuis!

Ook de inzet van alle vrijwilligers binnen de club kan ik echt waarderen, er wordt veel voor de jeugd georganiseerd! En dan is het mooi om te zien dat er veel mensen zijn  die mee helpen om deze activiteiten tot een succes te brengen!

En in deze tijd van corona mis ik dan ook echt het leven op de club!

Heb jezelf gevoetbald?

Ik ben vroeger opgegroeid in de wijk groenewoud en heb alle jeugd teams van Wilhelmina’08 doorlopen! Op mijn 18de ben ik naar SV Laar gegaan! Hier heb ik jaren in de selectie 1ste/2de  gespeeld !

Mijn favoriete positie was voorstopper , en ik kon echt een spits uitschakelen! en als we in de aanval waren schoof ik graag mee in op het middenveld .

Kampioen ben ik als speler 2x geworden in de jeugd, maar het het mooiste is toch de promotie met het 1ste elftal van SV Laar via de nacompetitie naar de 4de klasse!! Dat werd ook  gevierd als het behalen van een kampioenschap!!

Wat is je favoriete voetbalclub?

Mijn favoriete club is PSV! Hier heb ik jaren een seizoenkaart gehad!

Wat is je fijnste herinnering aan FC Oda?

Natuurlijk is dat het kampioenschap in de hoofdklasse met de F1! En we haalde dat seizoen ook nog de beker finale!! Ook wonnen we op een prachtige wijze ons eigen oda toernooi dat seizoen!

Ook met de E1 werden we regio kampioen in de winterzaal competitie!! En we wonnen daarna ook nog eens de district finale in de winterzaalcompetitie!

Maar natuurlijk ook de Engelandreis !! wat een fantastische ervaring was dat! Met een hele fijne spelersgroep , en een hele leuke/gezellige groep ouders  naar Engeland . Heel veel gelachen daar een alleen maar mooie herinneringen aan over gehouden!! En zeker de wedstrijden die we daar gespeeld hebben dat was super gaaf .

Hoe zie je de toekomst van FC Oda en wat zou je veranderd willen zien?

Ik zie de toekomst van oda echt wel goed tegemoet, zeker met alle vrijwilligers op de club die allemaal het beste voor hebben met Oda. Goed voorbeeld is het plaatsen van de voetbalkooi!! Echt een grote meerwaarde voor de jeugdspelers van de club.  Ook weet ik dat er hard wordt gewerkt om nieuwbouw te realiseren, en dat is ook wat oda echt nodig heeft!

 Maar wat ik graag veranderd zou willen zien zijn vooral de trainingsmaterialen! Ook de grote goals die je kan verplaatsen zijn echt waardeloos en echt aan vervanging toe!

Wat wil je tot slot nog meegeven?

Dat ik hoop dat we snel weer kunnen starten met de competities , en dat alles op oda weer begint te leven!! Want het spelen van wedstrijden met de jeugd dat mis ik toch echt!

 Robert-Jan, dank voor je bijdrage aan deze editie, het is aan jou iemand te intervieuwen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!