Historie - FC ODA | De gezelligste voetbalvereniging van Weert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Historie

HistorieVoetbalvereniging FC Oda is opgericht op 30 mei 1944. Dankzij onze rijke historie hebben wij in de loop der jaren een grote schare aan supporters en sponsoren achter onze club en achter onze individuele teams weten te krijgen. De club wordt ook wel de ”Trots van Bosseve” genoemd.

In totaal heeft FC Oda ongeveer 650 leden en staat zij bekend om haar gezelligheid en saamhorigheid. Met het huidige ledenaantal kunnen wij met trots zeggen dat FC Oda de grootste voetbalvereniging van Weert is. Het tenue van de vereniging is een geel shirt met een zwarte broek, zwarte sokken met een gele rand.

Onze leden kunnen voetballen bij de Senioren, Dames, Jeugd, G en mini-f. De jeugd elftallen spelen elk op zeer hoog niveau, waardoor de doorstroom zeer soepel verloopt. Daarnaast is er professionele begeleiding van de vele vrijwilligers die er voor zorgen dat de totale vereniging aan professionaliteit wint. Bij de senioren is er een perfecte combinatie tussen recreatief en prestatief voetballen.

Jaarlijks wordt een internationaal G toernooi georganiseerd op ons sportpark. Dit evenement  wordt jaarlijks drukbezocht door vele toeschouwers. Al onze G teams spelen ook op zeer hoog niveau, waardoor ze zich kunnen meten met de besten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!