Kupers - FC ODA | De gezelligste voetbalvereniging van Weert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kupers

Kupers

Sponsor Kupers stelt zich voor:

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland zijn we al ruim 90 jaar een begrip op de weg.

Bij ons is iedere denkbare touringcarreis te regelen. Wij staan open voor jouw specifieke wensen, zodat jij en jouw klas, voetbalclub, zakenpartners of vereniging geheel zorgeloos met ons kunt reizen. Kwaliteit, service en veiligheid: daar staan wij garant voor ! Naast kwaliteit, service en veiligheid is ook flexibiliteit een van onze eigenschappen. Of je nu met een groep van 15, 50, 120 of 300 personen bent, wij hebben altijd een pasklare oplossing voorhanden.

Daarnaast hebben we ook Kupers Reisinfo, een allround reisbureau voor al uw reizen. Geniet van een onbezorgde vakantie en laat u vooraf goed informeren door onze reisspecialisten. Samen met u zorgen wij dat uw reizen een blijvende herinnering worden. Gaat u voor het eerst op cruise? Of reist u alleen en vindt u het prettig dat u voor vragen bij Limburgse begeleiding terecht kunt? Dan bieden de begeleide reizen van Kupers Reisinfo zeker uitkomst! 

Geef het uitzoekwerk uit handen! Onze reisspecialisten gaan voor u op zoek naar de beste reizen voor de beste prijs. Daar hoort uiteraard een prijsvergelijk bij tussen de Nederlandse, Duitse en Belgische aanbieders. Zo bent u er zeker van dat u nooit te veel betaalt en kunt vertrekken uit de regio. Kupers Reisinfo maakt graag uw reis compleet zodat u onbezorgd op reis kunt. Loop gerust eens binnen bij 1 van onze 12 Kupers Reisinfo filialen.

IMG_1003.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!